PRAVILA NAGRADNE IGRE

 


Kdo prireja nagradno igro in podeljuje nagrado? 

Organizator nagradne igre je VSŠ Bled, hotel Astoria, Prešernova cesta 32, 4260 Bled, ki bo tudi podelilo nagrado. Nagrada ni unovčljiva in ni zamenljiva ter ni prenosljiva na drugo osebo.

 


Kdaj in kje poteka nagradna igra? 
Nagradna igra poteka na spletni strani https://www.hotelastoria-bled.com do 20. decembra 2024.
 
Kdo in kako sodelujete v nagradni igri? 
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi udeleženci poslovnih dogodkov hotela Astoria Bled, ki bodo do 20. decembra 2024 izpolnili spletni obrazec, do katerega bodo imeli dostop preko QR kode konferenčni gost. QR koda se nahaja pred konferečnima dvoranama oziroma v konferenčnih dvoranah hotela Astoria Bled.

Za sodelovanje v nagradni igri udeleženec izpolni spletni vprašalnik v katerega vnese svoje ime in priimek ter e-naslov. Obvezno mora potrditi splošne pogoje (Zvop-2). 


Srečnega nagrajenca bomo objavili nemudoma po izvedbi žrebanja na spletni strani https://www.hotelastoria-bled.com 20. decembra 2024. V žrebanje bodo vključeni vsi, ki so do vključno 19. decembra 2024 (24:00) izpolnili spletni obrazec dostopen preko QR kode konferenčni gost.
 
Izžrebali bomo 1 (enega) nagrajenca, ki bo prejel nagrado: brezplačno 2-dnevno bivanje za 2 osebi v dvoposteljni sobi z vključenim samopostrežnim zajtrkom. Turistična taksa ni vključena v darilni bon in jo mora nagrajenec plačati po izvedbi nočitev. 

Priporočamo, da dobitnik nagrade čim prej rezervira želeni termin namestitve v hotelu Astoria Bled. Potrditev želenega termina namestitve je odvisna od razpoložljivosti v hotelu Astoria Bled, kar vam bo sporočila prodajna služba hotela Astoria Bled. Vkolikor želen termin ne bo na voljo, vam bo hotel Astoria Bled predlagal dva druga termina. Nagrajenec bo potrdil enega izmed teh dveh.


 
Kdo ne more sodelovati v nagradni igri? 
V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni hotelu Astoria Bled in ožji družinski člani ter dobavitelji VSŠ Bled.

V žrebanju ne morejo sodelovati mladoletne osebe.

 

 
Kako poteka žrebanje nagrad? 
Žrebanje bo potekalo 20. decembra 2024 v VSŠ Bled, hotel Astoria. Med vsemi pravilno izpolnjenimi spletnimi obrazcio bomo izžrebali enega nagrajenca in mu podelili nagrado. Žrebanje vodi in nadzoruje komisija, ki jo sestavljajo zaposleni v VSŠ Bled.

Po končanem žrebanju komisija sestavi zapisnik žrebanja. Rezultati žrebanja so dokončni.  
Nagrajenec bo najkasneje dva delovna dneva po žrebanju obveščen o prejemu nagrade po elektronski pošti.

VSŠ Bled pošlje nagrajencu dva delovna dneva po končani nagradni igri obvestilo o nagradi na e-poštni naslov, ki ga je nagrajenec posredoval ob sodelovanju v nagradni igri.

Nagrajenec mora na poslano obvestilo o nagradi odgovoriti v roku sedmih dni v skladu z navodili, navedenimi v obvestilu.

Nagrajenec mora v odgovoru posredovati strinjanje s pravili nagradne igre in s sprejemom nagrade, davčno številko, naziv pristojnega davčnega urada, soglasje za posredovanje osebnih podatkov (imena, priimka, naslova, telefona, e-poštnega naslova, davčne številke in pristojnega davčnega urada) VSŠ Bled in soglasje za objavo osebnih podatkov (imena, priimka) na spletni strani hotela Astoria.
 
Nagrajenec (imena in priimki) bo objavljen na spletni strani hotela Astoria. Nagrajenec ni upravičen do nagrade v primeru, da na obvestilo o nagradi ne odgovori v navedenem roku sedmih dni, če se ne strinja s sprejemom nagrade ali ne posreduje zahtevanih podatkov oziroma ne da vseh navedenih soglasij. Prav tako ni upravičen do nagrade, če krši pravila in pogoje nagradne igre. V teh primerih organizator nagradne igre izžreba novega nagrajenca. Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil.

Nagrajencu, ki bo posredovali vse potrebne podatke, bo organizator na elektronski naslov poslal darilni bon oz nagrado.


 
Spremembe pravil in pogojev nagradne igre
VSŠ Bled, hotel Astoria lahko kadarkoli in kakorkoli spremeni pravila in pogoje nagradne igre, če to zahtevajo vzroki tehnične oz. komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. Organizator vsako spremembo objavi na spletni strani hotela Astoria, kjer je nagradna igra predstavljena.
 


Varovanje in uporaba osebnih podatkov
Organizator je zavezan k varovanju osebnih in ostalih podatkov udeležencev nagradne igre.
 
Osebnih podatkov udeležencev nagradne igre brez njihovega izrecnega dovoljenja, razen v primerih, ki jih določa zakon, ne posreduje tretjim osebam.

Organizator udeležencev nagradne igre ob vsaki spremembi politike varovanja osebnih podatkov pravočasno in natančno seznani z namenom, načinom in časom zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe osebnih ter ostalih podatkov uporabnikov.

Organizator osebne in ostale podatke udeležencev nagradne igre zbira, obdeluje, shranjuje in uporablja z namenom, da udeleženci nagradne igre lahko sodeluje v nagradni igri in prejemajo obvestila o akcijskih ponudbah, novostih, ugodnostih ter za pošiljanje e-novic in drugega reklamnega gradiva organizatorja.

 

Seznam nagrajencev hrani organizator.

Organizator z ustreznimi tehničnimi in organizacijskimi ukrepi preprečuje naključno, nepooblaščeno ali nezakonito pridobitev, obdelavo, uničenje, izgubo, poškodbo ali razkritje osebnih in ostalih podatkov udeležencev nagradne igre.

 

Odgovornost
Organizator nagradne igre ne odgovarja za občasno nedelovanje spletne strani hotela Astoria Bled, nedelovanje storitve, ki je posledica izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije, raznih tehničnih motenj, netočnosti informacij in morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Organizator ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice, ki bi utegnile nastopiti kot posledica sodelovanja v nagradni igri. 
 
 

Preklic sodelovanja oziroma odjava
Udeleženec nagradne igre lahko kadarkoli zahteva preklic sodelovanja v nagradni igri ter odjavo od prejemanja obvestil, novice, ugodnosti … organizatorja.

Odjavo ter preklic sodelovanja uporabnik pošlje s poslanim elektronskim sporočilo in pripisom “ODJAVA” na naslov marketing.astoria@vgs-bled.si  ali pa se samostojno odjavi s pomočjo povezave, ki je na voljo v vsakem elektronskem sporočilu, ki ga prejemniku pošilja organizator. 
 
 

Dodatne informacije & reklamacije 
Za dodatne informacije, reklamacije, tehnične probleme s potekom nagradne igre ter v zvezi z nagradami, nam prosim pošljite sporočilo na elektronski naslov: marketing.astoria@vgs-bled.si  

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo prIkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih